skip to main
|
skip to sidebar
mandag 19. mai 2008
Thai-fisk
400g hvit fisk
1
chili
(avhenger av styrke)
3-8 lime
1
ss
olje
3 cm finsnittet ingefær
2 sitrongress
frisk
koriander
til å strø over før servering
Legg alle
ingrediensene
i en foliepakning og stek på ca 200'C i 15-20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Etiketter
Annet
(6)
Bakevarer
(12)
Barnemat
(9)
Brød
(5)
Bursdag
(8)
Dessert
(13)
Drikke
(6)
Eggehvite
(2)
Eggeplommer
(3)
Fast-food
(1)
Favoritt
(17)
Fisk
(7)
Frosting
(1)
Grill
(2)
Hjort
(2)
Inspirasjon
(4)
Jul
(4)
Kaker
(10)
Konfekt og småkaker
(7)
Kylling
(12)
Lam
(2)
Marengs
(2)
Middag
(37)
Muffins
(8)
OSL
(6)
Salat
(8)
Suppe
(11)
Sushi
(2)
Thai
(6)
Vin
(26)
Bloggarkiv
►
2012
(11)
►
oktober
(2)
►
juni
(3)
►
mars
(2)
►
februar
(2)
►
januar
(2)
►
2011
(19)
►
august
(8)
►
juli
(11)
►
2010
(21)
►
september
(4)
►
august
(1)
►
juli
(5)
►
januar
(11)
►
2009
(23)
►
desember
(8)
►
september
(4)
►
august
(7)
►
juli
(2)
►
mai
(2)
▼
2008
(65)
►
oktober
(2)
►
september
(3)
►
august
(9)
►
juli
(7)
►
juni
(26)
▼
mai
(18)
Chilikaffe
Gulrotsuppe
Thai-fisk
Brokkolisuppe med chilireker
Bringebær og kiwi smoothie
Speltrundstykker
Lun biffsalat med chili
Kai tom kah - Kyllingsuppe med kokosmelk.
Sjokoladeis med Chili
Kveldsdrink på terrassen, Mojito-light
Enchilada - Mexicanere
Vaniljeyoghurt med nøtter
Les Champs Perdrix Bourgogne Hautes-Côtes-de Beaun...
Koehler-Ruprecht Kallstadter Saumagen Riesling ...
Arabisk te
Kyllingsalat med mango og fetaost
Theatercaféen
Sushi
Matsider og oppskriftsdatabaser
Andreas Viestad, Det beste jeg vet
Arielle's recipe archives
Art of taste
Corren
Dagens mattips, Dagbladet
Din mat, aftenposten
Epicureatricen
Frukt og grønnsaker
Jamie Oliver
Krydder
Kvinneguiden
Marit Røttingnes Westlie
Mat
Matnyttig
Matprat
Niklas mat
Råvareleksikon
Tine
UKTVFood
VGs matoppskrifter
Wenches kjøkken
Wikibooks
Anmeldelser og restaurantguider
Art of taste
Oregano
Robinson & Fredags spiseguide
Salt og Pepper
VGs restaurantguide
Vin og drinker
aperitif
Maggasinet
Mojito
The webtender
VGs vinguide
Besøkende
hit counter
Feedjit Live Blog Stats
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar