skip to main
|
skip to sidebar
fredag 21. august 2009
Appelsinmarinert kylling med ingefær og chili
Pakk kyllingfilet i
aluminiumfolie
sammen med saften og finraspet skall av 2 appelsiner, samt ingefær og chili. Stek på ca 180C i 30 min i komfyr. Kan med fordel danderes litt penere enn dette, men men.... :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Etiketter
Annet
(6)
Bakevarer
(12)
Barnemat
(9)
Brød
(5)
Bursdag
(8)
Dessert
(13)
Drikke
(6)
Eggehvite
(2)
Eggeplommer
(3)
Fast-food
(1)
Favoritt
(17)
Fisk
(7)
Frosting
(1)
Grill
(2)
Hjort
(2)
Inspirasjon
(4)
Jul
(4)
Kaker
(10)
Konfekt og småkaker
(7)
Kylling
(12)
Lam
(2)
Marengs
(2)
Middag
(37)
Muffins
(8)
OSL
(6)
Salat
(8)
Suppe
(11)
Sushi
(2)
Thai
(6)
Vin
(26)
Bloggarkiv
►
2012
(11)
►
oktober
(2)
►
juni
(3)
►
mars
(2)
►
februar
(2)
►
januar
(2)
►
2011
(19)
►
august
(8)
►
juli
(11)
►
2010
(21)
►
september
(4)
►
august
(1)
►
juli
(5)
►
januar
(11)
▼
2009
(23)
►
desember
(8)
►
september
(4)
▼
august
(7)
Blomkålsuppe
Sprøstekt svinekjøtt med sterk, sursøt rabarbrasaus
Eplekake
Banankake
Gulrotkake
Hjortestek med eplefyll
Appelsinmarinert kylling med ingefær og chili
►
juli
(2)
►
mai
(2)
►
2008
(65)
►
oktober
(2)
►
september
(3)
►
august
(9)
►
juli
(7)
►
juni
(26)
►
mai
(18)
Matsider og oppskriftsdatabaser
Andreas Viestad, Det beste jeg vet
Arielle's recipe archives
Art of taste
Corren
Dagens mattips, Dagbladet
Din mat, aftenposten
Epicureatricen
Frukt og grønnsaker
Jamie Oliver
Krydder
Kvinneguiden
Marit Røttingnes Westlie
Mat
Matnyttig
Matprat
Niklas mat
Råvareleksikon
Tine
UKTVFood
VGs matoppskrifter
Wenches kjøkken
Wikibooks
Anmeldelser og restaurantguider
Art of taste
Oregano
Robinson & Fredags spiseguide
Salt og Pepper
VGs restaurantguide
Vin og drinker
aperitif
Maggasinet
Mojito
The webtender
VGs vinguide
Besøkende
hit counter
Feedjit Live Blog Stats
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar