fredag 28. august 2009

Sprøstekt svinekjøtt med sterk, sursøt rabarbrasaus


Jamie Olivers fantastiske oppskrift

500 g svin, skåret i 3-4 cm terninger
havsalt og nymalt svart pepper
4 vårløk, renset og skåret i tynne skiver
1 frisk rød chili
en liten neve koriander
2 lime

Marinade
400 gr rabarbra
4 ss flytende honning
4 ss soyasaus
4 hvitløksbåter skrelt
2 friske røde chilier, renset for frø og finhakket
1 toppet spiseskje (kanel, anis, nellik)
en tommelfingerstor bit frisk ingefær, skrelt og hakket.

Kjør alle ingrediensene til marinaden i en blender. Vend inn kjøttet i marinaden med et glass vann. Stek i komfyr i 1,5t på ca 180g tildekket med aluminimumsfolie. Før servering stekes kjøttet i stekepanne slik at de er

Ingen kommentarer: