onsdag 10. august 2011

Sjokoladekake

Devil’s Food Cake

30 g mørk sjokolade
65 g 100% kakoa
235 ml varmt vann
2 støre egg
2 støre eggeplomme
60 ml Creme Fraise
2 ts. vanilje extraxt
200 g mel
25 g maizena
325 g lys brun sukker
1 ts. natron
1/2 ts. salt
230 g usaltet smør
Bland kakao i vann og sjokolade med kokende vann. La stå til kjøling.
Bland det tørre i en bolle, og miks med romtemperert smør. Bland egg og eggeplommer med creme fraiche, og tilsett denne blandingen til smør og melblandingen. Tilsett deretter sjokolademiksen.

Stekes på 175 C i ca 45 min.

Kaken er kraftig og ikke like egnet til barnebursdag. Fylte med bringebærpure (bringebær og lime), og sjokoladeglasur. Forøvrig mange ingredienser uten den store WOW faktoren. Kan prøve denne neste gang Sjokoladekake.

Ingen kommentarer: