mandag 14. desember 2009
Sjokoladetrøffler
Ingredienser
3dl fløte
600g kokesjokolade
Smak, feks: Nøtter/mandler, ingefær, kakao, kaffe chili
Kok opp fløte, og hell over sjokoladen. Bland til en gjevn masse. Tilsett evt smak som skal være i trøflene, finsrasp ingefær, og klem ut saften - til 1/3 av sjokoladeblandingen er det passelig med ca 5cm ingefærrot (smak til). Chilien blir best dersom chilien får varmes opp med fløten slik at denne avgir smak.
Sett i kjøleskap til massen er hard. Trill ut kuler, og rull i f.eks kakao, nøtter osv.
I år lagde jeg ingefær og nøtte -trøfler. Lagde altfor lite ingefær. Det er mulig jeg må lage en ny runde med ingefær og chili.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar