skip to main
|
skip to sidebar
mandag 14. desember 2009
Pinnekjøtt
Ingredienser
Pinnekjøtt (svin og får) 400g pr pers
Søtpoteter
Sur/rødkål
Kålrabi
Vann ut pinnekjøttet som anvist eller i tre timer. Damp pinnekjøttet på rist i tre timer.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Etiketter
Annet
(6)
Bakevarer
(12)
Barnemat
(9)
Brød
(5)
Bursdag
(8)
Dessert
(13)
Drikke
(6)
Eggehvite
(2)
Eggeplommer
(3)
Fast-food
(1)
Favoritt
(17)
Fisk
(7)
Frosting
(1)
Grill
(2)
Hjort
(2)
Inspirasjon
(4)
Jul
(4)
Kaker
(10)
Konfekt og småkaker
(7)
Kylling
(12)
Lam
(2)
Marengs
(2)
Middag
(37)
Muffins
(8)
OSL
(6)
Salat
(8)
Suppe
(11)
Sushi
(2)
Thai
(6)
Vin
(26)
Bloggarkiv
►
2012
(11)
►
oktober
(2)
►
juni
(3)
►
mars
(2)
►
februar
(2)
►
januar
(2)
►
2011
(19)
►
august
(8)
►
juli
(11)
►
2010
(21)
►
september
(4)
►
august
(1)
►
juli
(5)
►
januar
(11)
▼
2009
(23)
▼
desember
(8)
Guillot-Broux Mâcon Cruzilles les Genièvrières 2007
Michelot Bourgogne Blanc 2007
Lequin-Colin Bourgogne Chardonnay 2007
Pinnekjøtt
Pai
Sjokoladetrøffler
Kokosmakroner med sjokolade
Brente julenøtter
►
september
(4)
►
august
(7)
►
juli
(2)
►
mai
(2)
►
2008
(65)
►
oktober
(2)
►
september
(3)
►
august
(9)
►
juli
(7)
►
juni
(26)
►
mai
(18)
Matsider og oppskriftsdatabaser
Andreas Viestad, Det beste jeg vet
Arielle's recipe archives
Art of taste
Corren
Dagens mattips, Dagbladet
Din mat, aftenposten
Epicureatricen
Frukt og grønnsaker
Jamie Oliver
Krydder
Kvinneguiden
Marit Røttingnes Westlie
Mat
Matnyttig
Matprat
Niklas mat
Råvareleksikon
Tine
UKTVFood
VGs matoppskrifter
Wenches kjøkken
Wikibooks
Anmeldelser og restaurantguider
Art of taste
Oregano
Robinson & Fredags spiseguide
Salt og Pepper
VGs restaurantguide
Vin og drinker
aperitif
Maggasinet
Mojito
The webtender
VGs vinguide
Besøkende
hit counter
Feedjit Live Blog Stats
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar