INGREDIENSER:
4 stk eggehvite
200 g kokosmasse
200 g sukker
200 g kokosmasse
200 g sukker
GLASUR
100 g mørk sjokoladeFREMGANGSMÅTE:
Bland alt, og varm opp under omrøring til en seig deig i 6-8 min, den skal ikke koke!Bruk to teskjeer og sett "topper" på bakepapirkledt stekebrett og stek midt i stekeovn på 200 ºC i 10-15 min. Avkjøl på rist.
Glasur: Brekk sjokoladen i biter, legg i en liten bolle og plasser den i en liten kasserolle med vann. Sett på plate og varm opp. Ikke rør i sjokoladen før all sjokoladen er blitt myk.
Dypp de stekte kokosmakronene i den smeltede sjokoladen. Sett på rist til avkjøling.
Oppbevar i tett boks ved 10-12ºC.
Oppskrift fra Klikk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar