søndag 27. juli 2008

Sjokolademoussekake med pasjonsfruktkrem



Sjokoladekake
300g mørk sjokolade
150g smør
6 Egg
50g sukker

Pasjonsfruktkremen
250g Mascarpone
3 ss melis
3-4 ss fløte
3 pasjonsfrukter

- Smelt sjokolade og smør.
- Visp eggeplummene med 2 ss sukker, og bland med den smeltede sjokoladen.
- Visp eggehvitene med resten av sukkeret til stivt, og vend dette inn i sjokoladen. Først 1/3 og deretter resten
- hell i springform (20cm)

Stekes på 180°C (varmluft) i 20 -25 minutter i midten.

La kaken kjøles noen minutter i før den tas ut av formen og kjøles helt ned. Kaken blir litt flytende i midten, og er derfor kanskje best etter noen timer i kjøleskap.

Lag pasjonsfruktkremen ved å blande alle ingrediensene sammen.

Fra James Martin: Sweet

Ingen kommentarer: