søndag 27. juli 2008
Sjokolademoussekake med pasjonsfruktkrem
Sjokoladekake
300g mørk sjokolade
150g smør
6 Egg
50g sukker
Pasjonsfruktkremen
250g Mascarpone
3 ss melis
3-4 ss fløte
3 pasjonsfrukter
- Smelt sjokolade og smør.
- Visp eggeplummene med 2 ss sukker, og bland med den smeltede sjokoladen.
- Visp eggehvitene med resten av sukkeret til stivt, og vend dette inn i sjokoladen. Først 1/3 og deretter resten
- hell i springform (20cm)
Stekes på 180°C (varmluft) i 20 -25 minutter i midten.
La kaken kjøles noen minutter i før den tas ut av formen og kjøles helt ned. Kaken blir litt flytende i midten, og er derfor kanskje best etter noen timer i kjøleskap.
Lag pasjonsfruktkremen ved å blande alle ingrediensene sammen.
Fra James Martin: Sweet
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar