skip to main
|
skip to sidebar
tirsdag 1. juli 2008
Kyllingsatay med peanøttsaus
2
ss
rød karripasta
2
ss
olje
2 dl kokosmelk
1
ts
salt
1
ss
sukker
4
ss
grovt peanøttsmør eller hakkede mandler
Asparges
vårløk
rødløk
Koriander
Lime
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Etiketter
Annet
(6)
Bakevarer
(12)
Barnemat
(9)
Brød
(5)
Bursdag
(8)
Dessert
(13)
Drikke
(6)
Eggehvite
(2)
Eggeplommer
(3)
Fast-food
(1)
Favoritt
(17)
Fisk
(7)
Frosting
(1)
Grill
(2)
Hjort
(2)
Inspirasjon
(4)
Jul
(4)
Kaker
(10)
Konfekt og småkaker
(7)
Kylling
(12)
Lam
(2)
Marengs
(2)
Middag
(37)
Muffins
(8)
OSL
(6)
Salat
(8)
Suppe
(11)
Sushi
(2)
Thai
(6)
Vin
(26)
Bloggarkiv
►
2012
(11)
►
oktober
(2)
►
juni
(3)
►
mars
(2)
►
februar
(2)
►
januar
(2)
►
2011
(19)
►
august
(8)
►
juli
(11)
►
2010
(21)
►
september
(4)
►
august
(1)
►
juli
(5)
►
januar
(11)
►
2009
(23)
►
desember
(8)
►
september
(4)
►
august
(7)
►
juli
(2)
►
mai
(2)
▼
2008
(65)
►
oktober
(2)
►
september
(3)
►
august
(9)
▼
juli
(7)
Sjokolademoussekake med pasjonsfruktkrem
Kyllingwok med ananas
Kyllingwok
GULL!!
Sommersalat med bringebær
Kyllingsatay med peanøttsaus
Verdens beste vafler
►
juni
(26)
►
mai
(18)
Matsider og oppskriftsdatabaser
Andreas Viestad, Det beste jeg vet
Arielle's recipe archives
Art of taste
Corren
Dagens mattips, Dagbladet
Din mat, aftenposten
Epicureatricen
Frukt og grønnsaker
Jamie Oliver
Krydder
Kvinneguiden
Marit Røttingnes Westlie
Mat
Matnyttig
Matprat
Niklas mat
Råvareleksikon
Tine
UKTVFood
VGs matoppskrifter
Wenches kjøkken
Wikibooks
Anmeldelser og restaurantguider
Art of taste
Oregano
Robinson & Fredags spiseguide
Salt og Pepper
VGs restaurantguide
Vin og drinker
aperitif
Maggasinet
Mojito
The webtender
VGs vinguide
Besøkende
hit counter
Feedjit Live Blog Stats
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar