onsdag 15. september 2010

Grov fiskekaker

Jeg har aldri prøvd meg på fiskekaker, men etter å ha blitt innsirert av en venninne ble det hjemmelagde fiskekaker til middag for noen dager siden. Igjen så følger jeg skjelden en oppskrift til punkt og prikke, og baserte meg på det jeg hadde. Denne dagen hadde jeg hverken løk eller purre, og brukte i steden gulrøtter. Godt ble det:) Jeg vet ikke hvor oppskriften kommer fra (fikk den på mail) men tgangspunktet var denne...
  • 400 g seifilet
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl melk
  • 0,25 ts hvit pepper
  • 2 ss finsnittet purre
  • 2 ss finhakket løk
  • 1 stk egg
Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.

Form til fine kaker og stek dem pent brune.

Ingen kommentarer: