skip to main
|
skip to sidebar
søndag 7. september 2008
Ertesuppe
750 g grønne erter
4 vårløk
2 potet
1 l kyllingbuljong
Stek vårløk og poteter gyllent. Tilsett erter, deretter buljongen. La koke i 20 min. Kjør suppen i en foodprosessor. Varm opp, og smak til med salt/pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Etiketter
Annet
(6)
Bakevarer
(12)
Barnemat
(9)
Brød
(5)
Bursdag
(8)
Dessert
(13)
Drikke
(6)
Eggehvite
(2)
Eggeplommer
(3)
Fast-food
(1)
Favoritt
(17)
Fisk
(7)
Frosting
(1)
Grill
(2)
Hjort
(2)
Inspirasjon
(4)
Jul
(4)
Kaker
(10)
Konfekt og småkaker
(7)
Kylling
(12)
Lam
(2)
Marengs
(2)
Middag
(37)
Muffins
(8)
OSL
(6)
Salat
(8)
Suppe
(11)
Sushi
(2)
Thai
(6)
Vin
(26)
Bloggarkiv
►
2012
(11)
►
oktober
(2)
►
juni
(3)
►
mars
(2)
►
februar
(2)
►
januar
(2)
►
2011
(19)
►
august
(8)
►
juli
(11)
►
2010
(21)
►
september
(4)
►
august
(1)
►
juli
(5)
►
januar
(11)
►
2009
(23)
►
desember
(8)
►
september
(4)
►
august
(7)
►
juli
(2)
►
mai
(2)
▼
2008
(65)
►
oktober
(2)
▼
september
(3)
Gresskarsuppe
Havrecookies med sjokolade, jordbær og tranbær
Ertesuppe
►
august
(9)
►
juli
(7)
►
juni
(26)
►
mai
(18)
Matsider og oppskriftsdatabaser
Andreas Viestad, Det beste jeg vet
Arielle's recipe archives
Art of taste
Corren
Dagens mattips, Dagbladet
Din mat, aftenposten
Epicureatricen
Frukt og grønnsaker
Jamie Oliver
Krydder
Kvinneguiden
Marit Røttingnes Westlie
Mat
Matnyttig
Matprat
Niklas mat
Råvareleksikon
Tine
UKTVFood
VGs matoppskrifter
Wenches kjøkken
Wikibooks
Anmeldelser og restaurantguider
Art of taste
Oregano
Robinson & Fredags spiseguide
Salt og Pepper
VGs restaurantguide
Vin og drinker
aperitif
Maggasinet
Mojito
The webtender
VGs vinguide
Besøkende
hit counter
Feedjit Live Blog Stats
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar