søndag 27. juli 2008
Sjokolademoussekake med pasjonsfruktkrem
Sjokoladekake
300g mørk sjokolade
150g smør
6 Egg
50g sukker
Pasjonsfruktkremen
250g Mascarpone
3 ss melis
3-4 ss fløte
3 pasjonsfrukter
- Smelt sjokolade og smør.
- Visp eggeplummene med 2 ss sukker, og bland med den smeltede sjokoladen.
- Visp eggehvitene med resten av sukkeret til stivt, og vend dette inn i sjokoladen. Først 1/3 og deretter resten
- hell i springform (20cm)
Stekes på 180°C (varmluft) i 20 -25 minutter i midten.
La kaken kjøles noen minutter i før den tas ut av formen og kjøles helt ned. Kaken blir litt flytende i midten, og er derfor kanskje best etter noen timer i kjøleskap.
Lag pasjonsfruktkremen ved å blande alle ingrediensene sammen.
Fra James Martin: Sweet
Kyllingwok med ananas
søndag 13. juli 2008
Kyllingwok
onsdag 2. juli 2008
GULL!!
Gull i EM! Det er bare å gratulerer Geir Skeie med gull i Bocuse d'Or Europa, og sverige og danmark med pallplassering.
Sommersalat med bringebær
tirsdag 1. juli 2008
Kyllingsatay med peanøttsaus
Verdens beste vafler
Nå når denne oppskriften fra sjømannskirken i København er kåret til verdens beste vafler må di jo testes - gleder meg :)
2 egg
1 dl sukker
2 dl skummet kulturmelk
1,5 dl søtmelk
1 dl vann
350 g hvetemel
1 ts bakepulver
0,5 ts natron
1 ts vaniljesukker
0,5 ts kardemomme
125 g smeltet smør
2 egg
1 dl sukker
2 dl skummet kulturmelk
1,5 dl søtmelk
1 dl vann
350 g hvetemel
1 ts bakepulver
0,5 ts natron
1 ts vaniljesukker
0,5 ts kardemomme
125 g smeltet smør
Abonner på:
Innlegg (Atom)